Daudziem cilvēkiem kafijas tase no rīta ir patstāvīgs darba dienas sākuma rituāls. Laba kafija ļauj noskaņoties produktīvai darba dienai, uzlabo atmosfēru kolektīvā un palīdz atrisināt jebkādus jautājumus patīkamā atmosfērā. Un, iestājoties rudenīgiem laika apstākļiem, tase aromātiskas kafijas no rīta ar kolēģiem kļūst par gandrīz neatņemamu sastāvdaļu jaunas dienas sākumam.

Mēs ar prieku atbalstam labas tradīcijas un piedāvājam padarīt Jūsu kafijas rituālu vēl garšīgāku!
 

Piesakies bezmaksas kafijas degustācijai!

Mūsu speciālisti palīdzēs Jums atklāt priekš sevis jaunus šīs meistarības aspektus. Kā arī, papildus palīdzēs izvēlēties piemērotāko kafiju Jūsu birojam, iekārtu tās pagatavošanai, kādu no pasaules vadošajiem ražotājiem, un pastāstīs par pareizu tehnikas kopšanu tās ilgstošai kalpošanai.

Periodā no 1. septembra līdz 30. novembrim piesakies bezmaksas kafijas degustācijai savā birojā un saņem gardu dāvanu.

Degustācijas laikā Jūs varēsiet:

Akcija ir spēkā tikai juridiskām personām.

Lai pieteiktos degustācijai, nepieciešams aizpildīt formu, atstājot savu kontaktinformāciju. Mēs sazināsimies ar Jums un vienosimies par ērtāko degustācijas laiku.
 

Aizpildīt pieteikumu

Mēs Jums dāvinam

Kafija - viens no nedaudzajiem dzērieniem, kas ar garšvielu un piedevu palīdzību ļauj radīt negaidītas garšas kombinācijas.

Garšīgas kafijas noslēpumi

Kafijas pagatavošana ir māksla, kur meistarības sasniegšana prasa dažu noslēpumu izzināšanu un neskaitāmus eksperimentus praksē. Bet mēs varam Jums sniegt dažus vienkāršus un viegli izpildāmus padomus, kas ļaus Jums maksimāli atklāt pagatavotās kafijas buķeti pat biroja vidē.

Izvēlieties pareizo ūdeni

Ūdens, ko Jūs izmantojat kafijas pagatavošanai, tieši ietekmē dzēriena garšu. Daži minerāli un sāļi, kas nelielā koncentrācijā atrodas ūdenī, ļauj no kafijas pupiņām izdalīt tās vielas, kas dzērienam piešķir garšu, aromātu un nepieciešamo stiprumu. Tajā pašā laikā cietā vai ļoti mineralizētā ūdenī dzēriens sanāks negaršīgs. Arī vārīts, ūdensvada vai, gluži pretēji, destilēts ūdens nebūs piemērots kafijas pagatavošanai. Tāpēc maksimāli patīkamam dzērienam, vajadzētu izvēlēties svaigu un mīkstu ūdeni ar nelielu daudzumu sāļu un minerālvielu, noteikti – bez svešiem aromātiem vai piegaršām. Mīksts ūdens palīdzēs un pagarinās kafijas aprīkojuma kalpošanas laiku.

Izmantojiet kvalitatīvu pienu un kafijas krējumu

Bezgaršīgs kafijas krējums vai nekvalitatīvs piens var viegli sabojāt jebkuru kafiju. Mēs rekomendējam neekonomēt un izvēlēties tikai kvalitatīvas piedevas un garnējumus. Piemēram, putošanai vislabāk būs piemērots piens ar tauku saturu vismaz 3%, toties kafijas krējumu labāk izvēlēties ar tauku saturu ne vairāk kā 10%, pretējā gadījumā tas var slikti šķīst kafijā.

Pienam, ko lejat piena putotājā, jābūt aukstam, tāpēc pirms dzēriena pagatavošanas, tas jāuzglabā kādu laiku ledusskapī. Tas radīs blīvāku un patīkamāku putu.

Eksperimentējiet ar garšām

Daži parastā sāls kristāli var paveikt īstu brīnumu ar kafiju, jo sāls ir labākais veids, kā atklāt pilnīgu melnā dzēriena garšas nianšu gammu. Ja Jūs nekad neesat mēģinājis kafijas ūdenim pievienot nelielu šķipsniņu sāls, izmēģiniet šo vienkāršo eksperimentu.

Turklāt mēs iesakām eksperimentēt ar garšvielām un atrast savu neaizmirstamo aromātu: dažādojiet kafijas garšu ar kanēli, ingveru, krustnagliņām, pipariem, muskatriekstu vai citronu.

Pareizi pasniedziet

Straujš temperatūras kritums var radīt kafijas aromāta un garšas izzušanu. Tāpēc pēc kafijas pagatavošanas centieties gatavo produktu ieliet sasildītā krūzē: silts trauks ļaus pilnībā novērtēt visu dzēriena buķeti.

Pieteikums degustācijai


Jūsu pieteikums ir saņemts. Paldies!

Iepazīstiet mūsu sortimentu

Visi piedāvājumi Visi piedāvājumi

Atpakaļ uz venden.lv