100% Arabica kafijas pupiņas ar sabalansētu garšu un vieglu skābenumu vai Arabica maisījums ar nedaudz rūgtenajām Robusta kafijas pupiņām, vidējs vai gaišs grauzdējums, ziedu, citrusa vai tumšās šokolādes notis, intensīva vai maigāka garša… piedāvājam gardu malto kafiju atbilstoši visām vēlmēm!

Turklāt – ja birojā ikdienā jau dzer pupiņu kafiju Crema Bourbon vai Espresso Bourbon, mūsu jaunā maltā kafija ir lieliska iespēja arī mājās baudīt savu iemīļoto garšu! Kvalitatīvas un aromātiskas kafijas baudījumam neatkarīgi no tehniskā aprīkojuma.

Izmanto iespēju iegādāties malto kafiju ar līdz pat 30% atlaidi!

Akcija spēkā līdz 10. februārim jau iecienītai Bourbon un Dallmayr maltajai kafijaiEspresso Bourbon, Crema Bourbon, Dallmayr Classic un Dallmayr Prodomo.

Pagatavošanas veidi

Malta kafija – tā ir iespēja baudīt kvalitatīvu un aromātisku kafiju gan mājas apstākļos, gan nelielā birojā bez īpaša aprīkojuma. Izvēlies sev ērtāko un piemērotāko pagatavošanas metodi un baudi gardu kafiju ik dienu!


  • Espresso kanniņā

  • Kafijas presē

  • Kafijas automātā

  • Krūzītē

Malta kafija atbilstoši visām vēlmēm

Pagatavo uzmundrinošu Espresso, klasisku melnu, baltu kafiju vai palutini sevi ar Cappuccino vai Latte ar maigām piena putām. Aromātiskam dienas iesākumam vai patīkamam atpūtas brīdim – kafijas baudījumam gan ikdienā, gan svētkos!

Izvēlies savu iecienītāko malto kafiju vai atklāj jaunas garšas!

060125

JAUNUMS! Malta Espresso Bourbon

500 g

Maltā kafija no augstvērtīgām Arabica un Robusta kafijas pupiņām, kas audzētas Dienvidamerikā, Āfrikā un Dienvidāzijā. Vidējs grauzdējums, izteikta un sabalansēta garša ar ziedu un citrusa notīm lieliska Espresso pagatavošanai.

Grauzdējums
Skābums
Intensitāte

060126

JAUNUMS! Malta Crema Bourbon

500 g

Maltā kafija no augstvērtīgām Arabica un Robusta kafijas pupiņām, kas audzētas Dienvidamerikā un Āfrikā. Vidējs grauzdējums, samtaina garša un maiga putiņa ar tumšās šokolādes notīm.

Grauzdējums
Skābums
Intensitāte

080263

Dallmayr Prodomo malta kārbā

500 g

Gaišais grauzdēšanas veids, spēcīgs aromāts. Īpaša saudzīga apstrāde ar slapjo metodi, kuras rezultātā tiek ekstrahētas kairinošās un rūgtvielas, iegūstot maigu garšu un saglabājot kofeīna saturu. Augstas kvalitātes kafijas maisījums no kalnu plantācijām, 100% Arabica no kalnu plantācijām.

Grauzdējums
Skābums
Intensitāte

080251

Dallmayr Prodomo malta

500 g

Gaišais grauzdēšanas veids, spēcīgs aromāts. Īpaša saudzīga apstrāde ar slapjo metodi, kuras rezultātā tiek ekstrahētas kairinošās un rūgtvielas, iegūstot maigu garšu un saglabājot kofeīna saturu. Augstas kvalitātes kafijas maisījums no kalnu plantācijām, 100% Arabica no kalnu plantācijām.

Grauzdējums
Skābums
Intensitāte

080250

Dallmayr Classic malta

500 g

Klasiska kafija ar līdzsvarotu aromātu. Aromātiska, pilnīga un dabiski maiga. Maltas Arabica un Robusta kafijas maisījums no augstkalnēs augušām kafijas pupiņām.

Grauzdējums
Skābums
Intensitāte

Vai zini, kuri ir populārākie kafijas audzēšanas reģioni?

Āzija, Centrālamerika, Dienvidamerika un Āfrika! Kafija tiek audzēta vairāk nekā 70 valstīs, no tām vadošas ir Brazīlija, Vjetnama, Kolumbija, Indonēzija un Indija.

To nosaka klimats – kafija aug tropiskajā klimata joslā, jo tai ir svarīgs gan mitrais gaiss, gan tropiem raksturīgās biežās lietusgāzes, gan arī gaisa temperatūra – vidēji virs 20°C dienā, bet naktīs nenoslīd zem 0°C.

Katrā reģionā audzētās kafijas garša atšķiras, jo to ietekmē gan augstums virs jūras līmeņa, gan laikapstākļi, augsne un citi faktori.

Brīvdienām vai svētku reizēm – gardu kafijas dzērienu un desertu receptes!

Ja ikdienā nereti izvēlies baudīt kafiju, ieskaties divu tās dzērienu receptēs! Šo karameļu Latte recepti noteikti jāizmēģina tiem, kam garšo putukrējums un karameļu mērce, bet Espresso Martini atzinīgi novērtēs stiprāku dzērienu cienītāji. Savukārt tiramisu ir populārs deserts, kas lieliski iederēsies gan uz svētku galda, gan brīvdienu brokastīs. Pagatavo to un izbaudi neparasto maigā Mascarpone svaigā siera garšu balansu ar stipru Espresso!

Karameļu Latte

Sastāvdaļas:

  • 60 ml stipra Espresso
  • 200 ml piena
  • ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 2 ēdamkarotes karameļu mērces
  • 50 ml saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote pūdercukura
  • 1 tējkarote sīku tumšās šokolādes gabaliņu dekoram

Pagatavošana:

  • Uzkarsē pienu. Ja vēlas, to var arī mazliet uzputot.
  • Pienam pievieno 1 ēdamkaroti karameļu mērces un vaniļas ekstraktu. Maisa, līdz karameļu mērce izšķīdusi. Lej lielā glāzē.
  • Pagatavo Espresso un pievieno to glāzē esošajam pienam. Samaisa.
  • Viegli sakuļ saldo krējumu un pūdercukuru putukrējumā. Ar karoti to liek glāzē uz kafijas dzēriena.
  • Dekorē ar atlikušo karameļu mērci un tumšās šokolādes gabaliņiem. Bauda!

Espresso Martini

Sastāvdaļas:

  • 50 ml Espresso
  • 10 ml cukura sīrupa
  • 50 ml degvīna
  • 30 ml kafijas liķiera
  • dažas kafijas pupiņas dekoram
  • ledus

Pagatavošana:

  • Espresso, cukura sīrupu, degvīnu, kafijas liķieri un ledu liek šeikerī un sajauc.
  • Pagatavoto dzērienu lej Martini glāzē.
  • Dekorē ar kafijas pupiņām un bauda!

Tiramisu kārtojums glāzē

Sastāvdaļas:

  • 70 ml stipra Espresso
  • 200 g cepumu "dāmu pirkstiņi"
  • 300 g Mascarpone svaigā siera
  • 240 ml saldā krējuma
  • 70 g pūdercukura
  • var pievienot 30 ml ruma vai pāris pilienus ruma esences
  • 1 ēdamkarote nesaldināta kakao pulvera

No šī daudzuma varēs pagatavot 5 porcijas.

Pagatavošana:

  • Bļodā liek Mascarpone sieru, saldo krējumu un pūdercukuru. Kuļ ar mikseri līdz stingrām putām. Nepārkuļ.
  • Katrā glāzē liek vienu ēdamkaroti krēma un izlīdzina to pa glāzes apakšu.
  • Pagatavo Espresso un lej nelielā bļodiņā atdzesēties. Ja vēlas, pievieno rumu vai ruma esenci.
  • Cepumus no abām pusēm viegli pamērcē uz aptuveni 2 sekundēm Espresso un kārto glāzēs.
  • Turpina pildīt glāzes kārtās, pamīšus liekot krēmu un Espresso izmērcētos cepumus. Augšējo kārtu atstāj ar krēmu.
  • Ar karoti vai silikona lāpstiņu nolīdzina krēmu līdz ar glāzes malām un caur sietiņu pārkaisa krēmu ar kakao.
  • Liek ledusskapī atdzesēties uz vismaz 8 stundām. Bauda!

 

Novēlam labu apetīti!

Gardākai kafijai – avota ūdens VENDEN Mežavots!

Kafijas sastāvā 98% ir ūdens, tādēļ nevainojamas kafijas pagatavošanā tam ir ļoti liela nozīme. Vienmēr izvēlies kafijas pagatavošanai svaigu, kvalitatīvu ūdeni, jo tas ietekmē dzēriena kvalitāti – cik patīkama būs garša un cik spilgtas būs visas tā smaržas nianses.

Avota ūdens VENDEN Mežavots ir lieliski piemērots gardas kafijas pagatavošanai, jo:

Papildus tam, pateicoties savam unikālam sastāvam avota ūdens VENDEN Mežavots ievērojami pagarina iekārtu kalpošanas laiku, novēršot kaļķakmens veidošanos.

 

Atgriezties uz www.venden.lv